Categorieën:

Otto Schmidt Internationaal Expeditiebedrijf B.V.

Terug naar overzicht

Diensten

Voor de internationale verlader in de 'landendriehoek' (Frankrijk, Duitsland, Zwitserland) en de industriegebieden in het Zwarte Woud zijn de groupagediensten van Otto Schmidt Int. Expeditiebedrijf B.V. van en naar Nederland sinds jaar en dag de eerste keus. Maar ook voor transporten naar de USA, Zuid-Amerika of waar dan ook ter wereld kunt u bij ons aankloppen.

Met de ontwikkeling van de Otto Schmidt Express Service naast de groupagediensten, zijn wij in staat elk denkbaar transportprobleem voor u op te lossen. Of het nu gaat om termijngebonden zendingen, groupage of specifieke douaneprocedures, ons team garandeert een vlekkeloze afwerking.

Voor alle duidelijkheid zetten we de punten waarin ons bedrijf zich onderscheidt even voor u op een rij:

  • ♦ Gegarandeerde dagelijkse verlading;

  • ♦ Afwikkeling van a tot z in één hand: geen tijdverlies, geen onnodig overladen, dat betekent rechtstreekse snelle aflevering;

  • ♦ Snelle afwikkeling door het gebruik van de modernste communicatietechnieken;

  • ♦ Ons internationaal computernetwerk zorgt voor voor snelle afwikkeling van zendingen;

  • ♦ Een gegarandeerde 24-uurs looptijd voor de Otto Schmidt Express Service;

  • ♦ Gegarandeerde 48-uurs looptijd voor de Otto Schmidt Groupage Service.

 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!